هدف از این کار ایجاد کردن سطحی است که قابل استفاده برای ساختمان باشد که باید با مصالحی انجام شود که توانایی تحمل بارهای وارده ناشی از وزن مصالح و دیگر اجزای ساختمان و... را داشته باشد.
کف ها باید در مقابل ساییدگی مقاوم بوده و دارای زیبایی مطلوبی باشند.
این کار باید با مصالحی انجام شود که امکان لغزییدن و سر خوردن روی آن ها کم باشد و تا حدودی عایق صدا بوده و نظافت آن به آسانی انجام شود.
اجرای کف واحد ها با مصالح مختلفی چون موزاییک،سرامیک,سنگ، پارکت های چوبی و مصنوعی و لمینت با توجه به نیاز فضای اجرایی، مسائل اقتصادی و سلیقه ی سازنده صورت می گیرد.
برای حفاظت از لوله های عبور داده از کف ها روی آن ها را باید با ملات ماسه و سیمان بپوشانند تا مانع برخورد هرگونه ضربه به آن ها شود.
اجرای کف با موزاییک که قیمت مناسبی دارد و مقاومت فشاری آن بالا بوده، می توان روی آن را موکت کرد یا از لمینت و یا پارکت های چوبی اجرا شود که در انواع ایرانی،فرنگی،ساده،آج دار،رنگی و سفید در بازار موجود می باشد.
اجرای کف با سرامیک قیمت مناسب و زیبایی دارد که در کف واحد ها و فضاهای داخلی مورد استفاده قرار می گیرد.
از سرامیک برای کف پارکینگ،حیاط و پاگردها استفاده نمی شود چون سطح آن سیقلی بوده و اصطحکاک آن کم است همچنین مقاومت آن در برابر ضربه بالا نیست و زمان اجرای آن باید نظارت کافی را به عمل آورد تا زیر سرامیک ها با ملات پر شده باشد.
احرای کف با سنگ که مقاومت انواع مختلف سنگ ها با هم فرق دارد برای مثال سنگ های گرانیت مقاومت بالایی برای پاگرد ها دارد و در فضاهای باز استفاده می شود، از سنگ مرمریت برای فضاهای داخلی، پله و پاگرد و کف واحد ها استفاده می شود.
اجرای کف با پارکت و لمینت نیز اینگونه است که معمولا روی موزاییک انجام شده که بعد از اجرای آن سطحی صاف و تمیز خواهید داشت.
نکته ی قابل توجه اینکه هنگام اجرای کف استادکار حتما باید از چکش پلاستیکی برای تنظیم و نصب استفاده کند.
نوشته سمانه هراتیان ( مدیریت املاک دیار )
09129492477